Se, hvem der er din mest brændstoføkonomiske chauffør

Brændstof og miljø

Denne tjeneste viser dig, hvem der er din mest brændstoføkonomiske chauffør – og hvem der har brug for kurser og støtte. Den viser, hvor du kan opnå besparelser. Den udarbejder rapporter over emissionsniveauer, og den kan hjælpe dig med at mindske CO2-emissionerne.

Mere om Brændstof & miljø
Spor præstationerne for at se, hvem der er bedst egnet til de enkelte opgaver

Chaufførtider

Se, hvilken chauffør der er bedst egnet til en ny opgave. Hent fartskriverdata automatisk, og slip for en masse manuelt arbejde og administrationstid. Og modtag proaktive advarsler, der hjælper dig med at overholde køre-hviletidsbestemmelserne.

Vil du vide mere om chaufførtider?
Positionering: hjælper dig med planlægningen

Positionering

Du kan få vist lastvognens position helt ned på gadeniveau, og du kan få detaljerede oplysninger om chaufføren, lastvognens hastighed og last samt lastvognstypen. Brug tjenesten Positionering til at planlægge, navigere og drive din virksomhed mere rentabelt.

Udforsk tjenesten Positionering
Dynafleet Beskeder sætter dig i kontakt med lastvognen

Beskeder

Med Beskeder kan du altid kontakte lastvognen og give dine chauffører den information, de skal bruge for at træffe bedre beslutninger, når de er på farten. For et fast månedligt gebyr kan du kommunikere med dine lastvogne, så meget du vil – uanset hvor de er.

Udforsk tjenesten Beskeder
Få omgående adgang til oplysninger om flåde og brændstof.

Dynafleet-appen

Få omgående adgang til oplysninger om flåde og brændstof. Sammenlign chaufførernes brændstofforbrug på få sekunder. Og træf vigtige beslutninger, uanset hvor du er. Dynafleet-appen kan downloades gratis, er let at bruge og fås til smartphone eller tablet. Så uanset hvor du er, er du altid opdateret.

Se, hvad Dynafleet-appen kan gøre
Kontakt os

Tag det næste skridt

Hvis du vil høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med at administrere din flåde, og få lavet et tilbud, så send os en besked, eller kom forbi og hils på.

Her finder du os