Brændstof og miljø

Brændstof og miljø

Denne tjeneste viser dig, hvem der er din mest brændstoføkonomiske chauffør – og hvem der har brug for kurser og støtte. Den viser, hvor du kan opnå besparelser. Den udarbejder rapporter over emissionsniveauer, og den kan hjælpe dig med at mindske CO2-emissionerne.

Mere om Brændstof & miljø
Chaufførtider

Chaufførtider

Se, hvilken chauffør der er bedst egnet til en ny opgave. Hent fartskriverdata automatisk, og slip for en masse manuelt arbejde og administrationstid. Og modtag proaktive advarsler, der hjælper dig med at overholde køre-hviletidsbestemmelserne.

Vil du vide mere om chaufførtider?
Positionering med Dynafleet

Positionering

Du kan få vist lastvognens position helt ned på gadeniveau, og du kan få detaljerede oplysninger om chaufføren, lastvognens hastighed og last samt lastvognstypen. Brug tjenesten Positionering til at planlægge, navigere og drive din virksomhed mere rentabelt.

Udforsk tjenesten Positionering
Beskeder

Beskeder

Beskeder er hurtige, sikre og omkostningseffektive og sikrer, at kontoret altid kan komme i kontakt med lastvognen. Den forhindrer dyre misforståelser og giver chaufførerne den information, de skal bruge for at træffe bedre beslutninger, når de er på farten. Du kan kommunikere, så meget du vil – uanset hvor lastvognen er.

Mere om Beskeder
Dynafleet-app

Dynafleet-app

Tryk. Træk. Tryk. Dynafleet-appen giver dig hurtig adgang til oplysninger om flåde, brændstofforbrug og chauffører på din smartphone eller tablet. Du har de vigtigste data lige foran dig og kan med nogle få fingerbevægelser foretage de nødvendige ændringer for at nedbringe omkostningerne og forbedre lastvognsudnyttelsen i hele flåden. Uanset hvor du er.

Vil du vide mere om Dynafleet-appen?
Fuel Advice

Fuel Advice

Med vores serviceydelse Fuel Advice får du en personlig rådgiver, som hjælper dig med at sænke brændstofforbruget med op til 5 %. Løbende rådgivning og professionel vejledning sikrer, at du kan opretholde besparelserne år efter år.

Læs mere om Fuel Advice
Dynefleet hjælp

Dynafleet hjælp

Dynafleet har lavet en support side med forklaringer, FAQ og videoer

 

Besøg Dynefleet hjælpeside
Få omgående adgang til oplysninger om flåde og brændstof.

Dynafleet-appen

Få omgående adgang til oplysninger om flåde og brændstof. Sammenlign chaufførernes brændstofforbrug på få sekunder. Og træf vigtige beslutninger, uanset hvor du er. Dynafleet-appen kan downloades gratis, er let at bruge og fås til smartphone eller tablet. Så uanset hvor du er, er du altid opdateret.

Se, hvad Dynafleet-appen kan gøre
My Truck app

Velkommen i dit nye førerhus

Med My Truck app, får du trådløs forbindelse til din Volvo lastvogn.

Kontakt os

Kontakt din Dynafleet ansvarlige

Hvis du vil høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med at administrere din flåde, og få lavet et tilbud, så send os en besked, eller kom forbi og hils på.

Klik her for at kontakte vores Dynafleet rådgivere