Den ultimative lastvogn til fjerntransport

Volvo FH med I-Save er den ideelle løsning til at reducere brændstofforbruget ved fjerntransport uden at gå på kompromis med køreegenskaberne.
Jo længere du kører, jo mere kan du spare og dermed opnå mere rentabel drift.

Skær op til 7 % af brændstofregningen

Ved at kombinere den meget effektive D13TC-motor og brændstofbesparende funktioner som
kortbaseret I-See kan Volvo FH med I-Save reducere brændstofomkostningerne med op til 7 %* ved fjerntransportopgaver.

* D13TC Euro 6 trin D med brændstofpakken for fjerntransport (I-Save) versus D13 eSCR Euro 6 trin D. Faktisk brændstoføkonomi vil variere afhængigt af mange faktorer, f.eks. brug af fartpilot, faktisk topografi, chaufførens køreoplevelse og vejrforholdene.

Hent brochure Format PDF Size 871 KB

Større produktivitet

Den kraftfulde D13TC-motor producerer 300 Nm højere drejningsmoment ved lave omdrejninger. Du har derfor brug for mindre acceleration og brændstof for at holde en jævn hastighed i motorvejstrafik. Motoren, der arbejder i kombination med I-See, gør det muligt at klare bakker og hældninger i et højere gear – så du sparer brændstof uden at tabe fart. Det ekstra drejningsmoment muliggør også en højere gennemsnitshastighed, hvilket især kan mærkes, når der køres op ad bakke.

Større komfort for chaufføren

Volvo FH med I-Save giver dig mulighed for at køre med lavere omdrejningstal og højere gear i længere tid, hvilket giver en behageligere og mere støjsvag kørsel. Chaufførerne kan også se frem til et hurtigere momentreaktion, hvilket gør denne lastvogn endnu mere inspirerende.

Dette er Volvo FH med I-Save

Volvo FH med I-Save inkluderer den særdeles effektive D13TC-motor og den omfattende Langturs-køretøjspakke. Alle funktioner i I-Save er designet, testet og afprøvet for besparelser på brændstof ved fjerntransportopgaver.

Langturs-køretøjspakken indeholder den opdaterede kortbaserede I-See, I-Shift med software optimeret til langturstransport, I-Cruise med I-Roll, nye, brændstofeffektive bagaksler, tomgangssluk og en servostyringspumpe med variabel fortrængning.

Oplev Volvo FH med I-Save

Se, hvad du kan opnå med den nye Volvo FH med I-Save – spar brændstof uden at gå på kompromis med køreegenskaberne og køreglæden.

FLERE TIPS OM AT SPARE BRÆNDSTOF

Få inspiration af ekspertartikler og indsigter