Den ultimative lastvogn til fjerntransport

Volvo FH med I-Save er den ideelle løsning til at reducere brændstofforbruget ved fjerntransport uden at gå på kompromis med køreegenskaberne.
Jo længere du kører, jo mere kan du spare og dermed opnå mere rentabel drift.

Skær op til 7 % af brændstofregningen

Skær op til 7 % af brændstofregningen

Ved at kombinere den meget effektive D13TC-motor og brændstofbesparende funktioner som
kortbaseret I-See kan Volvo FH med I-Save reducere brændstofomkostningerne med op til 7 %* ved fjerntransportopgaver.

* D13TC Euro 6 trin D med brændstofpakken for fjerntransport (I-Save) versus D13 eSCR Euro 6 trin D. Faktisk brændstoføkonomi vil variere afhængigt af mange faktorer, f.eks. brug af fartpilot, faktisk topografi, chaufførens køreoplevelse og vejrforholdene.

Større produktivitet

Større produktivitet

Den kraftfulde D13TC-motor producerer 300 Nm højere drejningsmoment ved lave omdrejninger. Du har derfor brug for mindre acceleration og brændstof for at holde en jævn hastighed i motorvejstrafik. Motoren, der arbejder i kombination med I-See, gør det muligt at klare bakker og hældninger i et højere gear – så du sparer brændstof uden at tabe fart. Det ekstra drejningsmoment muliggør også en højere gennemsnitshastighed, hvilket især kan mærkes, når der køres op ad bakke.

Større komfort for chaufføren

Større komfort for chaufføren

Volvo FH med I-Save giver dig mulighed for at køre med lavere omdrejningstal og højere gear i længere tid, hvilket giver en behageligere og mere støjsvag kørsel. Chaufførerne kan også se frem til et hurtigere momentreaktion, hvilket gør denne lastvogn endnu mere inspirerende.

Dette er Volvo FH med I-Save

Dette er Volvo FH med I-Save

Volvo FH med I-Save inkluderer den særdeles effektive D13TC-motor og den omfattende Langturs-køretøjspakke. Alle funktioner i I-Save er designet, testet og afprøvet for besparelser på brændstof ved fjerntransportopgaver.

Langturs-køretøjspakken indeholder den opdaterede kortbaserede I-See, I-Shift med software optimeret til langturstransport, I-Cruise med I-Roll, nye, brændstofeffektive bagaksler, tomgangssluk og en servostyringspumpe med variabel fortrængning.

Volvo D13TC-motoren – kraftig, men brændstoføkonomisk

Volvo D13TC-motoren – kraftig, men brændstoføkonomisk

D13TC er vores mest brændstofeffektive motor til dato. Motoren, som fås med 460 og 500 hk, har stempler med et patenteret bølgeformet indre, som forbedrer forbrændingen og øger effektiviteten. Takket være Turbo Compound-teknologien udnytter D13TC-motoren den tilgængelige energi fuldt ud på alle trin og giver dermed øget effektivitet ved alle omdrejningstal. De bedste resultater opnås mellem 900 og 1.400 o/min.

Volvos motorudvalg
Opdateret kortbaseret I-See

Opdateret kortbaseret I-See

I-See bruger viden om vejen forude til at udnytte lastvognens bevægelsesenergi på bedst mulig måde ved kørsel i bakket terræn. Det tager sig af gearvalg, acceleration og motorbremsning, når I-Cruise er aktiveret. I-See har et nyt kort i høj opløsning til mere præcis topografisk positionering.

Læs mere
Opdateret I-Shift til langtur

Opdateret I-Shift til langtur

I-Shift med optimeret fjerntransportsoftware er designet specifikt til effektiv motorvejskørsel og vil give dig brændstofbesparelser. Når du bruger Økonomi-funktionen, times hvert eneste gearskift helt præcist, så motoren kan arbejde i det mest effektive omdrejningsområde.

Læs mere
I-Cruise med I-Roll

I-Cruise med I-Roll

I-Cruise hjælper med at holde hastigheden stabil og justerer hastigheden for at holde brændstofforbruget nede. Det hjælper også med at opretholde en høj gennemsnitshastighed for at øge produktiviteten, samtidig med at det bidrager til en mere sikker og behagelig kørsel. Ved kørsel ned ad bakke deaktiverer I-Roll automatisk motoren automatisk for at udnytte lastvognens momentum i stedet for at bruge brændstof.

Læs mere
Oplev Volvo FH med I-Save

Oplev Volvo FH med I-Save

Se, hvad du kan opnå med den nye Volvo FH med I-Save – spar brændstof uden at gå på kompromis med køreegenskaberne og køreglæden.

Find din lokale forhandler
Flere tips om at spare brændstof

Flere tips om at spare brændstof

Få inspiration af ekspertartikler og indsigter

Tal med en specialist