Vi tager os af det

Serviceydelser på værkstedet

Det er vores job at hjælpe dig med at få mest muligt ud af din lastvogn – fra første til sidste kilometer. Derfor tilbyder vi dig gratis serviceplanlægning, servicekontrakter som garanterer 100 % driftstid, branchens bedste reservedele og dygtige, kvalificerede Volvo-mekanikere.

ORIGINAL VOLVO SERVICE

Vi holder din lastvogn i topform – på Volvos måde. Du kan forvente højt kvalificerede og engagerede mekanikere, originale Volvo reservedele og fleksible arbejdstider. Og uovertruffen vejhjælp.

Mere om Original Volvo Service

ORIGINALE VOLVO RESERVEDELE

Ét ord siger det hele: Kvalitet. Og det handler ikke kun om delene. Vi finder ud af, præcis hvad du har brug for, og bestiller og monterer det med ægte Volvo-ekspertise.

Få flere oplysninger om originale Volvo-reservedele

SERVICEPLANLÆGNING

Den er gratis. Den er vigtig. Og den er første skridt på vejen mod at planlægge dine værkstedsbesøg og din forebyggende vedligeholdelse.

Se, hvorfor vi elsker serviceplanlægning

 VOLVO SERVICEKONTRAKTER

Guld, Sølv eller Blå – vores servicekontrakter hjælper dig med at få mest muligt ud af lastvognen. Og vi samarbejder med dig om at finde den kontrakt, der passer perfekt til dit behov og dine aktiviteter.

Udforsk Volvo-servicekontrakter

Volvo Action Service

Hvis et eller andet går galt, er vi straks på vej. Men du kan få endnu mere ud af vores vejhjælpstjenester.

Oplev fremragende servicearbejde

Service er vores speciale. Ring til os, kig forbi til en snak, eller send os en e-mail – så viser vi dig, hvordan vi gør.