Volvo Connect

Volvo Connect tilbyder din virksomhed et komplet overblik over de vigtigste oplysninger, plus øjeblikkelig adgang til en række brancheførende tjenester, alle bekvemt samlet på ét sted med ét sikkert login.

Brændstof og miljø

Denne tjeneste viser dig, hvem der er din mest brændstoføkonomiske chauffør – og hvem der har brug for kurser og støtte. Den viser, hvor du kan opnå besparelser. Den udarbejder rapporter over emissionsniveauer, og den kan hjælpe dig med at mindske CO2-emissionerne.

Mere om Brændstof & Miljø

Chaufførtider

Se, hvilken chauffør der er bedst egnet til en ny opgave. Hent fartskriverdata automatisk, og slip for en masse manuelt arbejde og administrationstid. Og modtag proaktive advarsler, der hjælper dig med at overholde køre-hviletidsbestemmelserne.

Vil du vide mere om chaufførtider? 

Positionering

Du kan få vist lastvognens position helt ned på gadeniveau, og du kan få detaljerede oplysninger om chaufføren, lastvognens hastighed og last samt lastvognstypen. Brug tjenesten Positionering til at planlægge, navigere og drive din virksomhed mere rentabelt.

Udforsk tjenesten Positionering 

Beskeder

Beskeder er hurtige, sikre og omkostningseffektive og sikrer, at kontoret altid kan komme i kontakt med lastvognen. Den forhindrer dyre misforståelser og giver chaufførerne den information, de skal bruge for at træffe bedre beslutninger, når de er på farten. Du kan kommunikere, så meget du vil – uanset hvor lastvognen er.

Mere om Beskeder

Connect-app

Volvo Connect-appen giver dig hurtig adgang til oplysninger om flåde, brændstofforbrug og chauffører på din smartphone eller tablet. Du har de vigtigste data lige foran dig og kan med nogle få fingerbevægelser foretage de nødvendige ændringer for at nedbringe omkostningerne og forbedre lastvognsudnyttelsen i hele flåden. Uanset hvor du er.

Vil du vide mere om Volvo Connect-appen?

Firmakort hosting

Har du behov for at dit virksomhedskort altid er online, så deine tachografdata altid kan blive downloadet ? Gør som mange af vores kunder og få os til at hoste dit virksomhedskort så det altid er online. 

Læs mere om firmakort hosting

Dynafleet hjælp

Dynafleet har lavet en support side med forklaringer, FAQ og videoer

Besøg Dynefleet hjælpeside

Velkommen i dit nye førerhus

Med My Truck app, får du trådløs forbindelse til din Volvo lastvogn.

Kontakt din Dynafleet ansvarlige

Hvis du vil høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med at administrere din flåde, og få lavet et tilbud, så send os en besked, eller kom forbi og hils på.