Alt hvad du har brug for, samlet på ét sted

Volvo Connect tilbyder din virksomhed et komplet overblik over de vigtigste oplysninger, plus øjeblikkelig adgang til en række brancheførende tjenester, alle bekvemt samlet på ét sted med ét sikkert login.

Volvo Connect er et system til lastbilsflådestyring og din gateway til Volvo Trucks digitale tjenester. Det giver dig adgang til kraftfulde værktøjer, der giver dig mulighed for at få overblik over køretøjets ydeevne, planlægge vedligeholdelse og øge produktiviteten – alt sammen på ét sted. Uanset om du kører din egen lastbil eller styrer en hel flåde, leverer Volvo Connect de tjenester og support, du har brug for til at gøre dine transportopgaver mere rentable. 

 

Få mere at vide om Volvo Connect-tjenester nedenfor. Du kan også besøge Volvo Connect Marketplace eller kontakte din lokale forhandler for at få flere oplysninger.

Har du ikke Volvo Connect endnu?

 

Kontakt os her for at tilmelde dig

Din driftstid

Bevar kontrollen og få fred i sindet ved at vide, at dine lastbiler er i god stand og klar til køreopgaverne. Volvo Connect giver dig adgang til en række tjenester, der øger din driftstid. Få et statusoverblik over alle dine aktiver med alarmer og advarsler. Se hele din servicehistorik, samt kommende servicebesøg. Rapportér nemt problemer om dine aktiver. Og mere endnu.

Din produktivitet

Få oplysninger, der optimerer din drift og sætter dig et skridt foran konkurrenterne. Volvo Connect inkluderer flådestyringstjenester som Positionering, som giver dig et overblik over position og status for hver enkelt lastbil i realtid. Dermed kan du lettere holde styr på dine lastbiler og transportrelaterede aktiver.

Dine præstationer

Få det store billede i detaljer for at få en mere effektiv, koordineret og produktiv drift. Volvo Connect giver dig adgang til tjenester, der sætter gang i dine præstationer, herunder Brændstof og Miljø, som gør det let at overvåge brændstofforbruget over tid. Det giver også chauffører nyttige og brændstofbesparende tips.

En hjælp til hele din drift

Volvo Connect er designet til at styrke dig. Med adgang til branchens førende tjenester, uanset hvornår, hvor og hvordan du har brug for dem. Så enkelt er det.

 

Det er let at finde rundt i den overskuelige og intuitive brugerflade. Når du logger ind, får du et overblik over de oplysninger og tjenester, der er vigtigst for dig. Og du kan se mere detaljerede oplysninger med blot et klik eller to. Volvo Connect er fleksibel og tilpasselig og kan skræddersyes til dine behov og præferencer. Det er helt op til dig.
 

Er du klar til at gå i gang?
 

Kontakt os

Velkommen til Volvo Connect

Kundeportal

For at få adgang til og frigøre det fulde potentiale af de tjenester, der leveres af Volvo Connect, skal du blot logge ind på Volvo Connect-portalen. Brugere tildeles rollebaseret adgang. Når du loger ind, vil et personligt kontrolpanel give dig et fuldt overblik over de oplysninger og tjenester, der er mest relevant for din specifikke rolle. Alle kan få glæde af tjenesten – fra lastbilsejere og flådeledere til chauffører, disponenter og administratorer.

 

Markedsplads

Via Marketplace har du let adgang til butikken for digitale tjenester, der indeholder digitale tjenester fra både Volvo Trucks og udvalgte partnere. Med tiden vil du kunne bestille og aktivere tjenester fra det konstant voksende udvalg – lige her.

Udviklerportal

Udviklerportalen er med til at sikre, at Volvo Connect fortsat bliver bedre og bedre, når vi bevæger os ind i fremtiden. Vi byder velkommen til og giver adgang til nye, innovative tjenester, der er udviklet af udvalgte partnere og andre specialister.

Udvikler sig sammen med dig.

Udvikl din virksomhed med en dynamisk brugerflade, du selv kan bygge videre på. Volvo Connect, som det ser ud lige nu, tilbyder dig vigtige tjenester, der hjælper dig med at drive og udvikle din drift på en mere effektiv måde. Men dette er kun begyndelsen. Der vil løbende komme nye, digitale tjenester til, som vil sikre, at din virksomhed hele tiden er på forkant.

Lad os oprette forbindelse

Klar til at komme i gang med Volvo Connect? Eller har du et spørgsmål om en service? Kontakt din lokale forhandler.