Volvos servicekontrakter

Fra planlagt vedligeholdelse til vores garanti om 100 % driftstid holder en Volvo servicekontrakt dig i gang. Ved at mindske driftsafbrydelser, sænke de samlede ejeromkostninger og forbedre din kontrol over driften giver den også din bundlinje et løft.

FANTASTISK FOR DIN LASTVOGN

For at holde din lastvogn i optimal stand og gøre den så rentabel som muligt bliver den serviceret af certificerede Volvo-mekanikere. De har alt det nødvendige Volvo-værktøj og alle de diagnose- og databasesystemer, de skal bruge. De bruger kun originale Volvo-reservedele. Og for at minimere driftsafbrydelser forsøger de altid at arbejde, når det passer dig. 

FANTASTISK FOR DIN VIRKSOMHED

Når servicearbejdet planlægges og prissættes på forhånd, giver det dig bedre kontrol og bedre overblik over virksomhedsdriften, så du sparer tid og penge til administration. En velserviceret lastvogn er også mere driftssikker og brændstoføkonomisk. Alt dette sænker de samlede ejeromkostninger og giver dig færre ting at bekymre dig om, så du kan fokusere på at skabe vækst i virksomheden.

VÆLG DEN PERFEKTE KONTRAKT

Volvo Guld kontrakt

Giv din virksomhed en fordel med en garanti om 100 % driftstid, alle lastvognsreparationer og al forebyggende vedligeholdelse.

Mere om Guld kontrakt

Volvo Classic Blå kontrakt

Er din lastvogn over 4 år gammel? Så bør du vælge Volvo Classic Blå kontrakt

Mere om Volvo Classic Blå kontrakt

Volvo Sølv kontrakt

Få ro i sindet med en serviceplan, der dækker dyre drivlinereparationer og forebyggende vedligeholdelse.

Mere om Sølv kontrakt

Volvo Blå kontrakt

Bare tag det roligt. Vi tager os af al forebyggende vedligeholdelse, og din lastvogn er dækket af en aftalt serviceplan.

Mere om Blå kontrakt

Start med en serviceplan

Maksimal driftstid begynder med en gratis serviceplan. Vi lærer din lastvogn og din virksomhed at kende og samarbejder med dig om at finde det rette vedligeholdelsesniveau. Derefter bliver vi enige om en serviceplan, der hjælper dig med at få mest muligt ud af hver kilometer.

Hvilken kontrakt passer til dig?

Din lokale Volvo Trucks-forhandler har svarene. Kig forbi, eller ring, så du kan komme i gang med en serviceplan.